El Classico

Naar jaarlijkse traditie organiseert VOK Jezus-Eik ook dit jaar z’n El Classico. Wat 40 jaar geleden begon als een vriendenmatch is uitgegroeid tot een heuse familiedag met honderden bezoekers. Met een fakkeltocht gidsen we je door Jezus-Eiks mooiste wijken. De toevoeging van een stukje Zoniënwoud aan de route maakt de tocht nog wat spannender…

In vuur en vlam

Voordat we de donkere steegjes opzoeken is er de traditionele voetbalmatch tussen de leiders van chiro Bosuil en VOK Jezus-Eik. De aftrap wordt om 15u30 gegeven. Als de zon ondergaat en het duister over Jezus-Eik valt, vertrekt de fakkeltocht. We voorzien dit vertrek om 17u30. Tijdens de tocht wordt de veiligheid door enkele vrijwilligers van de brandweer verzekerd. Na de tocht zijn er pannenkoeken en warme dranken.

Gezelligheid troef

VOK Jezus-Eik stelt maar al te graag z’n deuren open voor bezoekers. Kom proeven van de gezellige sfeer, kom genieten van de, met momenten grappige, voetbalmatch, laat je verleiden door de charme van onze vriendengroep… Wie weet blijf je, net als wij, hangen. Kom zeker eens kijken!

Wie meer info wenst kan een mailtje naar vokjezuseik@gmail.com sturen.

Iedereen is welkom op zaterdag 11 november vanaf 13u in de lokalen van VOK Jezus-Eik te Louis Gunsstraat 34, 3090 Overijse.

Reacties zijn gesloten.