Memorial

VOK organiseert in 2019 voor de TWINTIGSTE maal hun Memorial Jean-Marie Dewit ter nagedachtenis van de te vroeg heen gegane clubsecretaris.
Deze memorial is al negentien jaar één groot voetbalfeest en zo zou het onze clubsecretaris ook gewild hebben.

De Memorial vindt plaats op het VOK complex aan de Louis Gunsstraat.

Vanaf 16u30 is er een tornooi met de beste streekspelers van Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Jezus-Eik. Dus de beste voetballers van de streek die het tegen elkaar opnemen voor de gigantische wisselbeker Jean-Marie Dewit. De ploeg die deze beker 3 maal wint in vijf jaar mag deze wisselbeker defenitief mee naar huis nemen.

Voor dit hoofdtornooi nemen twee bedrijven uit Jezus-Eik het vanaf 15u op tegen elkaar.

Dus een hele namiddag genieten van het spelletje waar onze overleden clubsecretaris dol op was.

Ook kan u op onze memorial genieten van een frisse pint of een lekkere frisdrank. Ook de hongerige onder ons worden niet vergeten zo zijn er hamburgers, pensen en frieten.

We sluiten dit voetbalfeest af met de uitreiking van de Druivenstreekspeler 2018-2019. Dit jaar wordt voor het eerst de beste Druivenstreekkeeper gekozen. De beste voetballer en keeper uit de Druivenstreek die verkozen is door de voorzitters, ondervoorzitters, trainers, kapiteins en sportjournalisten uit de Druivenstreek.

Op dat moment zal ook bekend gemaakt worden welke speler de Publieksprijs krijgt.  Deze speler wordt verkozen door het publiek en dit kan u doen hieronder op het stemformulier.  En misschien gaat u ook wel naar huis met een prachtige prijs.

Langskomen op zaterdag 25 mei 2019 is dus een must.

PROGRAMMA
15:00                  Bedrijvenwedstrijd
16:30                 Huldenberg – Hoeilaart
17:30                  Jezus-Eik – Overijse
18:30                 Verliezers finale
19:30                 Finale

21:00                 Druivenstreekspeler + Publieksprijs 2018-2019 + Druivenstreekkeeper prijsuitreikingen

Reacties zijn gesloten.